|

Η Εταιρία

Αγαπητέ επισκέπτη

Οι ρίζες της Οικογένειας Φασιλή ξεκινούν από τις αρχές της δεκαετίας του ‘30. Mε μελίσσια που ο παππούς μας, πρωτοπόρος για την εποχή του, Θεόδωρος Φασιλής προμηθεύτηκε από ορεινό μελισσοκομείο στην περιοχή του Πάρνωνα και με τα σύγχρονα μέσα της εποχής (γαιδoυράκια…) τα μετέφερε στον τόπο μας στην Πραγματευτή Αρκαδίας. Από εκεί και πέρα η ενασχόληση με την μελισσοκομία είναι συνεχής και αδιάλειπτη για την οικογένεια Φασιλή. Από το 1950 και μετά η ασχολία της οικογένειας εισέρχεται σε καθαρά επαγγελματική τροχιά.

Το 1980 η 2η γενιά ξεκινά την προσπάθεια τυποποίησης του προϊόντος και την πώλησή του πλέον σε όλη την χώρα.Η όλη προσπάθεια δημιούργησε την ανάγκη για συνεργασία με όλο και περισσότερους μελισσοκόμους, η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα, επιλέγοντας για εσάς το πιο γλυκό δώρο της φύσης.

Από τα τέλη του 2006 η 3η γενιά μπαίνει στη διαδικασία πιστοποίησης της μελισσοκομικής μονάδας με βάση τα πρότυπο της Βιολογικής Μελισσοκομίας σε συνεργασία με την εταιρεία Πιστοποίησης ΔΗΩ . Την Άνοιξη του 2008 η μονάδα μας παράγει τις πρώτες ποσότητες βιολογικού μελιού από «ΚΟΥΜΑΡΙΑ» ένα ιδιαίτερο μέλι με γλυκόπικρη γεύση ιδιαίτερα αγαπητό στους απαιτητικούς καταναλωτές και σταθερά ανερχόμενο στην προτίμηση των καταναλωτών ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού και στην συνέχεια τις υπόλοιπες ποικιλίες (Ερείκης, Ελάτης, Ελάτης & Θυμαρι, Θυμάρι, Καστανίας, Πεύκο, Δάσους, Ανθέων). Από το σημείο αυτό ο προσανατολισμός της επιχείρησης σε συνδυασμό και με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων αποθήκευσης και τυποποίησης του μελιού σηματοδοτεί την μετάβαση της οικογένειας σε μία νέα μελισσοκομική εποχή που συνδυάζει το παλιό με το νέο.

Σήμερα η μελισσοκομική μονάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τυποποίησης και είναι πιστοποιημένη κατά ISO:22000. Τρείς γενιές της οικογένειας Φασιλή, συνδυάζοντας την γνώση, την πείρα και το μεράκι καταφέρνουν να παράγουν μια σειρά μελισσοκομικών προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών με πραγματική μεσογειακή γεύση.